Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Postimi me i fundit

 Është çmendur ai që mendon se do t'i shpëtojë fjalëve të njerëzve. 

Nëse për All-llahun shpifën trinitetin dhe për të Dërguarin e Tij
thanë se është magjistar dhe i çmendur,
atëherë si është puna me të tjerët?!

Fjalët e njerëzve janë sikur gurë, nëse i bart mbi shpinë, ta thyjenë kurrizin,
e nëse i vendos poshtë këmbëve, ngrihesh dhe triumfon.

________________________________________________________

Hytbe,ligjerata,tefsir Kurani,Pyetje-Pergjigje dhe shume te tjera,
vetem ne keto kanale te dobishme Islame.

Lidhja e Hoxhallareve


Xhamite e Tiranes

Muslim portal

Elvis Naci

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free