Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Mashtrimi i bankave

Mashtrimi i bankave - American Dream eshte nje film 30 minutash i animuar,
që ju tregon se si ju kan mashtruar nga elementet më themelore të sistemit tonë të qeverisë.
Ky film tregon se pse ëndrra juaj është duke shkuar më larg dhe më larg.
A e dini se si paratë tuaja janë krijuar?
Ose, si punon bankat?
Përse çmimet e strehimit të ngrihem në qiell dhe pastaj zhytet?
A jeni të vetëdijshe, se çfarë Sistemi është "Federale Rezerv Bank"
dhe si ajo ndikon në ju çdo ditë të vetme?

"Mashtrimi i bankave - American Dream" merr një pamje rreth problematikës që kemi sot dhe nuk janë asgjë e re, dhe pse udhëheqësit në të gjithë historinë tonë na kanë paralajmëruar dhe kan luftuar kundër llojit aktuale të sistemit financiar që kemi sot.

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free