Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Zoti ia pranoi pendimin

Qe nga casti qe Zoti ia pranoi Ademit pendimin,ai qante per shkak  te mekatit te tij.Edhe pse ishte mekati i vetem,ai gjate gjithe jetes e kujtonte ate,kurse njeriu e merr per te lehte faktin se eshte ngarkuar me shume mekate.Per kete le te sjellim si shembull nje njeri qe ka nje makine te vjeter,te goditur ne c'do ane dhe plot gervishtje.Ai hyn me kete makine ne c'do rruge te shtruar apo plot gropa,qofte e gjere apo e ngushte.Nese makina peson nje goditje apo gervishtje,ai nuk shqetesohet,pasi makina eshte e mbushur me shenja te tilla.Kurse nje tjeter ka nje makine te re e te pa demtuar dhe nese makina do te pesonte qofte edhe nje gervishtje te vogel,atij do t'i rrinte mendja tek ajo gervishtje derisa ta rregullonte.Ai do te kujdesej per kete makine dhe nuk do te hynte me te ne rruge te pashtruara mire.Keshtu ndodh edhe me ne.Nuk shqetesohemi se po shtojme edhe nje tjeter.Por nese je penduar dhe ndien se ke filluar nje faqe te re,atehere te dhimbset edhe njolla me e vogel mbi bardhesine e shpirtit dhe te zemres tende.


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free