Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Ëndrra e mbretit

Një mbret pa një ëndërr sikur të gjithë dhëmbët i kishin rënë.Solli një komentues (shpjegues) të ëndërrave, dhe ja tregoi ëndërrën..Komentuesi i tha; A je i sigurtë për këtë që thua o Mbret?
Mbreti i tha: Po, pse ?
Komentuesi: Kjo do të thotë se e gjithë familja jote do të vdesin para syve tu e para teje!!
Mbreti: Menjëhere u zemërua sakaq e burgosi komentuesin e ëndrrës.
Solli një komentues tjetër, edhe ai i tha të njëjtat fjalë, edhe atë e burgosën!Solli një komentues (dijetar) tjetër, mbreti ja tregon ëndrrën..
Komentuesi i gëzuar: Ja tregon demethenjen e ëndrrës ku i thote: “Ma sha All-llah” do të jetosh më gjatë se familja jote o mbret!
Mbreti i gëzuar urdhroi qe ta shperblejnë kete dijetar.

MORALI:

SubhanAllah, në qoftë se ai do të jetojë më gjatë se familja e tij, a nuk është e natyrshme se familja e tij do të vdesin para tij?

Por, të shikojmë artikulimin e fjalëve si ne flasim.

Atëherë le të zgjedhim me kujdes (vëmendje) se cfarë flasim…

Teknika në fjalë ka fuqi të ndryshojë ligjin e vendit!!!!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free