Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Ngjarje e vertet ne France

Një motër myslimane e cila barte nikabin kishte hyrë në një ka dyqanet e Francës për të blerë disa gjëra ushqimore. Me të përfunduar pazarin e saj ajo drejtohet drejt arkës për të bërë pagesën e saj dhe për çudi arkëtarja ishe me origjinë marokene por që ishte e pa mbuluar. Filloi të ia llogariste gjërat që kishte blerë dhe në ndërkohë i hidhte me forcë në anën tjetër të arkës duke u mundur që ta nervozonte këtë motër mysliman. Teksa po arrinte nga fundi i llogarisë e pa që motra nuk po nervozohej dhe ajo nuk durojë më shumë andaj fillojë të i bërtas dhe ta shaje duke ia sharë edhe fenë e saj.

'' Ne, kemi mjaft probleme në Francë dhe hixhabi që ti e bartë është një prej problemeve tona. Ne këtu jemi për të bërë pazare dhe jo për të reklamuar fenë dhe historinë, e nëse ti je e interesuar për të praktikuar fenë atëherë kthehu në vendin tënd dhe atje praktikoje fenë tënde ashtu siç keni dëshirë ''. Motra myslimane ndalojë për një çast nga futja e gjerave në qese dhe e shikojë arkëtaren, pastaj e ngriti nikabin dhe e zbuloi fytyrën e saj. Ajo ishte biondinë me sytë blu, iu drejtua arkëtares duke i thënë '' Unë jam franceze, Islami është feja ime dhe ky është vendi im. Ju e shitët fenë tuaj ndërsa ne e blemë atë ''.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free