Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Femijet ne Afrike dhe televizori

Pasi u ishte prishur televizori dhe nuk funksiononte më, një çift e thirri mjeshtrin që t’a rregullonte atë. Kur ai e hapi pjesën e pasme të televizorit, ata u befasuan kur panë aty plot copa të vogla të bukës! E ditën menjëherë kush e kishte bërë këtë, vajza e tyre e vogël 4 vjeçare. Pa marrë parasysh në cilën familje, çdo prind fillimisht mërzitet kur e sheh këtë. Në këtë rast nëna e saj nuk e qortoi atë, por e pyeti pse kishte vepruar ashtu. Pasi që e kuptoi pse, nënës i rrodhën lotët:

Sqarimi i vogëlushes:

Ajo kishte parë në TV fëmijët e uritur të Afrikës, shkoi në kuzhinë dhe i bëri copat e bukës aq të vogla sa të mund t’i fuste nëpër vrimat prapa TV-së, me shpresën se do të arrinin tek fëmijët e uritur në Afrikë...
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free