Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Do te kaloje edhe kjo

 Nje mbret mblodhi gjithe keshilltaret dhe burrat e zgjuar te mbreterise se tij dhe u tha te gjenin nje pohim qe do ta ndihmonte ate ne te gjitha situatat e jetes.Ai u tha:"Nuk dua te mesoj filozofi te gjata e te nderlikuara.Dua vetem nje shprehje te thjeshte.Gjejeni ose shkruajeni,por vetem ma sillni mua."Burrat u larguan dhe kerkuan per disa muaj.Me ne fund u kthyen dhe i dhane mbretit nje leter.Ne te shkruheshin vetem kater fjale:"Do te kaloje edhe kjo!"

Kur i ke te gjitha te mirat e otes,ky eshte nje cast kalimtar,gjerat ndryshojne dhe kjo kohe do te kaloje gjithashtu.Kur je ne gjendje te keqe,te gjitha netet pasohen nga dita,ne castet e veshtira kujto:"Do te kaloje edhe kjo!"Burrat e urte i thane mbretit se kjo shprehje do ta bente ate te ndihej mire dhe ata e dinin se pas kesaj bote,gjerat do te jene te perhershme,ndersa ne kete bote gjerat jane kalimtare.

Allahu i madheruar thote ne Kuran:"Gjithcka qe eshte ne te(ne toke)eshte zhdukur.E do te mbetet vetem Zoti yt qe eshte i Madheruar e i Nderuar !"(55:26-27) 


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free