Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

feja islame menyre jetese

Per muslimanet: "Jeni populli [umeti] me i mire i ardhur per te miren e njerezve." [Kur'an]

 

Per kristianet katolik dhe ortodoks: "Nese deshironi te gjeni pergjigje per çdo pyetje te kesaj jete pranojeni Islamin, nese deshironi te jetoni nje jete mesatare pranojeni Islamin, nese deshironi te jetoni te lumtur ne te dy boterat pranojeni Islamin, nese deshironi ta shijoni kenaqesin shpirterore pranojeni Islamin, nese deshironi qe te beheni krenar, modest, te bute, te drejte, te dashur, trima, te meshirshem, tolerant, sakrifikues dhe te shpetuar pranojeni Islamin, ngase eshte e vetmja fe qe mbane mesatare mes anes shpirterore dhe asaj materiale, eshte e vetmja fe qe pranon te gjitha librat e shpallur dhe te gjithe pejgamberet e derguar, eshte e vetmja fe e cila ka fillu me baben e njerezimit pra Ademin dhe eshte permbyll me Muhamedin alejhi selam, eshte e vetmja fe qe konceptin ne ZOT e ka te drejte, eshte e vetmja fe qe kultivon shkence, arsim, art etj. Kjo fe po perhapet me te madhe ne bote, jeni deshmitar, nese e doni Isaun alejhi selam [Jezusin] permbajuni mesimeve te tij ku ka thirre qe te besohet ai per rob dhe per te derguar te Zotit dhe ka thirre qe te adhurohet vetem Krijuesi, e kjo eshte ne Islam, andaj pranojeni Islamin duke thene: "LA ILAHE ILA ALLAH - Nuk meriton te adhurohet askush me te drejte pos Allahut - ISA ABDUHU UE RESULUHU - Isa eshte rob dhe i derguar i Tij - MUHAMED ABDUHU UE RESULUHU - Dhe Muhamedi eshte rob dhe i derguar i TIj."

 

Per Ateistet: "Nese une tash publikisht deklaroj se ne dhomen time e kam gjetur nje gjilpere dhe ju garantoj se ajo s'ka fabrikues-prodhues-krijues ju do te me shpallni: "te çmendur" ndersa ju po deklaroheni ateist duke deshmu se kjo bote eshte kriju vetvetiu dhe mendoni me ju lavderu! Si nuk ndaleni me mendu sa te vogel jeni ne kete KOZMOS, as me mikroskop nuk dukeni, A nuk e dini se ne kete bote keni ardhur si nje spermatozoid i vogel dhe keni depertu nepermjet kanalit te urines dhe neser do te beheni ushqim i insekteve, e çdo gje per juve eshte kriju nga Krijuesi ne menyre te perkryer, te gjitha krijesat Ai ua nenshtroi juve, ju beri krijesen me te priveligjuar, ju pajisi me mendje qe se gezon asnje krijese ne bote, kujdeset, ju furnizon dhe ju miremban vazhdimisht bile edhe kur jeni ne gjume e ju po merrni guxim te deklaroheni ateist."
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free