Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Gomari nen lekuren e luanit

Një ditë gomari hyn nën lëkurën e luanit dhe niset t’i frikëson kafshët tjera.
 
Rrugës e takon dhelprën dhe provon ta frikësoj, por dhelpra pa u trembur fare i tha: “Miku im, ndoshta do të isha frikësuar po mos ta dëgjoja pëllitjen tënde.” 
 
Mesazhi i këtij tregimi: Të marrët fshihen prapa rrobave të dikujt tjetër, e më pas zbulohen, për shkak të llomotitjeve të tepruara. 
Thjesht, përpiqu të jesh ai që je, mos flit gjëra që nuk të përkasin dhe nuk përfaqësojnë karakter tënd. Mos e kopjo personazhin që nuk të përshtatet.

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free