Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Nje tregim per Burrin dhe Gruan...

Nje tregim per Burrin dhe Gruan...

Pyet gruaja burrin: Nëse unë vdes, sa do presësh derisa të rimartohesh? I thotë: Derisa të thahet balta e varrit tënd. I thotë gruaja: Më premton?
Burri: Të premtoj.
Dhe pasi i vdes gruaja, burri shkonte çdo ditë te varri i saj për gjatë një viti dhe shikonte se dheu i varrit vazhdonte të ishte i lagur dhe nuk thahej!

Në një ditë prej ditësh shkon burri te varri në mbrëmje...dhe gjeti vëllanë e gruas te varri dhe e pyeti: -Çfare bën ti këtu në këtë orë..? Tha: -Zbatoj amanetin e motrës, ujis dheun e varrit në çdo 2 ditë..!!!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free