Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Çudi gjithmonë, pse ?!

Çudi GJITHMONË PSE ...?
- Pse një jahudi mund të rris mjekrën e tij në mënyrë që të praktikojë besimin e tij?
- Por kur një Musliman bën të njëjtën gjë, ai është një ekstremist dhe terrorist ?

- Pse një murgeshë mund të mbulohet nga koka deri në thembër në mënyrë që ti përkushton devotshmërinë e saj Zotit.

- Por kur një Muslimane e bën të njëjtën gjë ajo është e shtypur !

- Kur një grua perëndimore qëndron në shtëpi për ti shërbyer burit dhe fëmijëve, ajo është e respektuar sepse po sakrifikon vetën për të bërë mirë për familjen e saj ?

- Por kur një Muslimane e bën një gjë të tillë me dëshirën e saj, ata thonë:” ajo duhet të jetë e lirë ”!

- Çdo vajzë mund të shkoj në universitet dhe të vesh qka të dojë dhe ka lirinë dhe të drejtat e saj ?

- Por kur një Muslimane vesh Mbulesën e saj ata e ndalojnë ata të hyj në Universitetin e saj !

- Kur një fëmijë ja përkushton veten një subjekti ai ka aftësi.

- Por kur ai përkushton veten e tij Islamit ai është i dështuar !

- Kur një Krishter dhe Jahudi mbyt ndonjërin feja nuk përmendet,

- Por kur një Musliman akuzohet për krim është Islami ai që dërgohet në gjykatë !

- Kur ndokush sakrifikon veten e tij për ti shpëtuar të tjerët ai madhështor dhe të gjithë e respektojnë .

- Por kur një Palestinez e bën një gjë të tillë për të mbrojtur djalin nga vrasja, vëllaun e tij nga thyerja e këmbës, nënën nga dhunimi, shtëpinë nga shkatrimi, dhe xhaminë nga prishja. Ai merr titullin terrorist! Pse? Sepse ai është musliman!

- Kur ndodh ndonjë problem ne pranojmë ndonjë zgjidhje?

- Nëse zgjidhja gjindet në Islam, ne e refuzojmë ta pranojmë atë.

- Kur ndokush vozit një veturë perfekte në drejtim të gabuar askush nuk e mallkon veturën.

- Por kur ndonjë Musliman bën ndonjë gabim apo trajton njerëzit në mënyrë të gabuar- njerëzit thonë: Arsyeja është Islami!

Pa shikuar nga tradita Islame, njerëzit besojnë cka thonë gazetat.

Por cështja është cka thotë Kur'ani!Ç
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free