Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

A është gjallë dhe a është duke vepruar Dexhalli

Sa i perket Mesihut dexhallit un sa kam lexuar per te tregojn se ai eshte gjall dhe eshte i fshehur ne vend te panjohur,mirpo ai vepron(komandon)ne fshehtesi(i maskuar)edhe se endej nuk ka dal haptazi.Perarsye se ai kur do te dal do paraqitet si nji lider boteror ne krizen me te madhe kur njerzit kan halle me shum edhe po presin ndryshime,qe do tu jep njerzve zgjidhje,paqe dhe do tu ndihmon te varferve,grave dhe te shtypurve kurse do ti lufton tmyslimant.Dhe do del kur do fillon te rrezikohet egzistenca e shtetit cifut,kurse myslimant fillojn te perparojn ne frontin e luftes.
Ai bashk me cifutet esht konspiratori kryesor i rendit te ri boteror,dhe cpikes i mbi se tremilion shenjave per ti larguar njerzit ne dalalet.Ja disa shenja nga sunneti i Resulullahit savs qe na ka paralajmeruar:
1.Eshte qorr ne syrin e djathte,midis ballit i shkruan K F R,i shkurt dhe bajmak me flok te zinj kacurrel,steril,nuk ben femij.
2.Do te paraqitet midis Shamit dhe Irakut,kurse do te behet i njoftun ne veri te iranit ne qytetin Isfahan,ne vendin e quajtur "jehude".
3.Cifutet e isfahanit jan te paret qe do ti bashkanjgjiten,pastaj do ta pasojn rrafidat(shijat),grat,mendjelehtit,ata qe e kan pasion(dojn)muziken,(sepse ai do ti ndjell me muziken e tij mahnitese dhe magjike), dhe se fundi do ti bashkangjiten edhe munafiket,saqe thot i Derguari jon se do ti bashkangjiten krejt munafiket e Mekes dhe Medine(70 mij munafika).
Ne Sahih Muslimin libra 041,nr:7034:tregon Enes ibn Maliku:Ka then i Derguari jon savs se dexhallin do ta pasojn 70 mij cifut te Isfahanit duke mbajtur shalla(me veshje)Iraniane.
4.Ata qe e adhurojn ate do te hyjn ne xhennetin e tij te rrejshem,kurse te tjert ne xhehennemin e tij te rrejshem.
5.Do te udhton me nji shpejtesi te madhe prej nji skai te botes ne skain tjeter.
6.Per veti do thot(prezentohet)simbas njerzve dhe mentalitetit:disave u thot se esht zot,disave,pejkamber,Isai a.s,kurse shijave do tu lajmrohet si mehdi,shpetimtari i tyre..etj.
7.Eshte mjeshter i perkryer i magjiave dhe arteve...etj.
Kurse keni kujdes kete fakt,lexoni se esht me rendesiERISA NE GJITH SAHIHET TREGOHET SE AI ESHTE QORR NE SYRIN E DJATHT;POASHTU NE SAHIH MUSLIM LIBRI 041;NR:7010,THOT:TRANSMETON HUDHEJFJA R.A,SE I DERGUARI JON savs,KA THEN SE DEXHALLI ESHT QORR NE SYRIN E MAJTE????.......cka don me then kjo,KURSE hadithi osht SAHIH?kjo don me thon se ai do mundohet ta fsheh te meten me mjete kosmetike,kestuqe do duket qorr ne syrin e majte,poashtu edhe fjalen e tij te shkruajtur KFR,midis ballit do ta fshin me mjete kosmetike(ose me operacion).
KU ESHTE TASH MOMENTALISHT DEXHALLI?
Momentalisht simbas te gjitha indikacioneve,ai ndodhet:ne IRAN,dhe mundohet ta mbledh ushtrin e cifuteve dhe shiave(rrafidave),edhe pse ato gjoja se mundohen me liftuar cifutet,por ato jan DELE TE ZEZA,d.m.th jan pallavrat e tyre me na mashtru neve myslimaneve,se ai Dexhalli tash po rri dhe pin caj me kryetart e shtetit apostat(rrafidij)te Iranit.edhe deri tash ka pas sukses me i mbledh disa mijera ushtar.Mbani mend:Shijat(rrafidat)edhe cifutet jan nji milet pasi te paret e shijave ishin cifut,edhe ata beson ne ardhjen e mehdit te tyre"(dexhallit")i cili do ti shpeton prej sunnive,dhe mendojn ta bejn shtet te perbashket midis cifutve dhe shijave sic po mundohen tash.
Kohen e fundit nese jeni qe i ndjekni rrjedhat ne ngjerjet palestineze.Autoritetet cifute kan ble me pak shekela(para evreje)nji muftini te Kudsit(jerusalemit)si edhe shum te tjer ne universitetin e el-Ahzarit,me emrin:ABDUSHEJTAN EL RRUMI,nji muftini derr-hallall,qe ka thon se duhet tu bohet sexhde ushtareve cifut.shiqo fotot ma posht,dhe i ka bind pasuesit e vet qe tu bien ne sexhde ushtareve cufut mbas namazit te xhumas kur kan dal nga mesxhidi Aksaja,dhe ka thon:"Perpara un shum i kom urrejt evrejt,dhe kam enderruar me va pre qafat atyne, por tash un i dua ata dhe un jam rrobi dhe sherbetori i tyre i digjueshem."Kohen e fundit kan filluar pasuesit e tij ti nderrojn edhe emrat prej ne Abdullah,ne abdall-lati,abdal-uzza..etj.
Pra qellimi i dexhallit eshte qe ta pasojn edhe udheheqsat mysliman(munafiket)duke menduar ata se dexhalli nuk osht ky se ky nuk osht qorr ne syrin e djath,edhe flokt nuk i ka kacurrela,edhe se nuk osht i shkurter..etj.
Mirepo cifutet i din shum bukur keto kurtha te tija,dhe me te madhe kan filluar te mbjellin drurin e vet.Sepse ai do ti mbron dhe fsheh cifutet kur do te jen ne hall.
Ja se cka thojn cifutet:NEVE KADAL POR SIGURT JEMI DUKE NDERTUAR NJI ARMADE(USHTRI)PREJ KRYPTO-JAHUDIJVE NE SHTETIN E IRANIT,EDHE DITA DITES SHUM MUSLIMAN I PRANOJN TRADITAT E XHAHILIJETIT,EDHE VENDET TONA PO MBUSHEN ME DRUNJT E GARKADIT,E GJITHA CKA DUHET ME BO SOT OSHT TE PRESIM....
NEVE NA DUHEN TE GJITH ATA QE MUNDET TE NA NDIHMOJN TI KONVERTOJM MYSLIMANT NE CDO RRUGE DHE ME CDO MENYRA NE:ATEISM,HINDUISM,MARKSIZEM,HUMANISM,DEMOKRATISM, KRISTIANIZEM,AGNOSTICIZEM,DEISM,JUDAISM,BUDISM..ET J.PERARSYE SE NEVE E DIM SE I VETMI ISLAMI OSHT FE E VERTETE.
TASH E KEMI CEL NJI SAJT TE RI NE INTERNET:"MENDIMTARET E LIR TE MEKES(Freethought Mecca)"I CILI SAJT SE SHPEJTI DO TE JET NE SHERBIM TE TE GJITH ATYRE MYSLIMAN,DUKE JU THEN KURSE GRATIS DHE NDIHMA PER TI FUT NE XHAHILIJET DHE ME I LARGU NGA E VERTETA.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free