Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Babai qe urdheroi femijet e tij qe ti digjnin trupin pas vdekjes

I Dërguari i Allahut s.a.v.s. ka thënë: “Një njeri asnjë të mirë nuk e ka pasur në jetën e tij. I thotë familjes së tij: “Kur të vdes, ma digjni trupin, bëjeni hi, e pastaj hirin ndajeni në dy pjesë: Njërën pjesë shpërndajeni në tokë, ndërsa pjesën tjetër shpërndajeni në det, se për Zotin, nëse Allahu ka caktuar që të japin përgjegjësi për vepra, do të jap aq llogari të madhe dhe do të dënohem aq shumë, sa që asnjë njeri në botë nuk është dënuar.” Kur vdiq njeriu, vepruan ashtu siç i kishte porositur. Mirëpo, Allahu e urdhëroi detin dhe e tuboi pjesën e tij. E urdhëroi tokën dhe e tuboi pjesën e tij (Zoti e ngjalli atë), e pastaj i tha: “Përse veprove kështu (Çka të shtyri të urdhërosh të veprojnë me ty kështu)?” Ai u përgjigj: “O Zoti im, Ti e di më së miri, nga frika jote.” Atëherë Allahu i Lartmadhëruar ia fali atij.”
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free