Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Dashuria e nenes

Gjaku i femijeve dhe i nenave qe i lane jetim femijet e tyre,
do jete mallkim per izraelitet...

Pamje rrenqethese te nje gruaje palestineze e cila edhe pse eshte ne momentet e fundit te jetes se saj, nuk dorezohet e mban te perqafuar ne krahet e saj dy femijet e saj te vegjel.