Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Romanca Evropiane dhe hadithi i profetit

E shikojmë nëpër filma dhe seriale të ndryshme se si një burrë ulet të haj bukë me gruan e tij.
Dhe e ndan një copë mishi nga pjata e tij edhe e vendon me pirun në gojën e gruas së tij.
Mahnitemi nga ky moment romantik dhe themi kjo është romanca evropiane.
Kështu ne duhet të veprojmë.Por harrojmë ta kujtojmë një gjë:
Se Pejgamberi jonë [ paqja qoftë mbi të ] Para 1400 viteve na mësoi këtë romancë
Duke thënë:" Lëmosha më e madhe është një kafshatë që burri ia vendos në gojën e gruas së tij ".


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free