Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Brendia e detit dhe e Tokes eshte e zjarrte dhe detet do te ndizen

Betohem ne detin e ndezur"(Et-tur:6)
"Dhe kur detet te vlojne si zjarr i flakeruar"(Et-Tekvir:6)
"Dhe kur detet te eksplodojne"(El-Infitar:3)

Dhe shume ajetet te tjera te tilla, te cilat i paraprijne shkaterrimit te fundit. Zbulimet bashkekohore vertetuan se nentoka eshte zjarr i flakur, e posaçerisht nendetet. Ndoshta shumekuh nuk beson se mund te ndizet uji, i cili shuanzjarrin, por nje gje e tille u vertetua kur u hodhen bombat atomike ne ishujt e Japonise ne fund te Luftes se Dyte Boterore. Ato bomba e ndane ujin ne hidrogjen dhe oksigjen me ç'rast u dogjen nje numer i madhe i japonezeve. Pastaj, shiko vellai im, se si njeri nga keto ajete potencon shperthimin, i cili ndodh nga zjarri shume i forte. All-llahu na ndihmofte.

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free