Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Interesant

Interesant sa shumë na duken 10 € kur I japim per xhami, e sa pak kur I harxhojme ne treg apo kafeteri. Interesant sa gjat na duket nje ore ne ibadet, e sa shpejt na kalojne 90 min ne loje futbolli. Interesant sa I gezohemi vazhdimeve ne lojen e futbollit e sa merzitemi kur hytbeja vazhdohet/zgjatet. Interesant sa shume pertojme te lexojme nje Xhuz, e aspak nuk pritojme te lexojme 100/200 faqe te ndonje romani te pakuptimt. Interesant sa I besojme asaj qe shkruan neper gazeta e dyshojme ne ate qe shkruan Kur’ani. Interesant sa shpejt I pershtatemi dhe pranojme menyren perendimore te jeteses, ndersa shume kollaj ja kthejme shpinen sunnetit te Pejgamberit s.a.v.s. Interesant sa na duket gjat nje ore ne xhami, ndersa e shkurte na duket nje ore duke shiquar film. Interesant sa kemi qejf te jemi ne rendin e pare ne ndonje kinema apo koncert, ndersa ikim nga saffi I pare ne xhami. Interesant sa e kemi veshtire ti mbajme mend ajetet Kur’anore apo hadithet, e sa kollaj mbajme ne mend thashethemet. Interesant sa me veshtiresi mesojme dy-tri ajete kur’anore, e sa lehte mesojme ndonje kenget. Interesant sa shume kemi deshire te jemi ne xhehnet, e aspak nuk mendojme, punojme qe ti afrohemi xhehnetit. Interesant 2 apo 3 jave me heret planifikojme te shkojme ne xhami per ligjerata Islame, e ne momentin e fundit vendosim te shkojme ne kino apo stadium.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free