Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Near east per Kuranin

Kurani permban ligje te persosura dhe moral te jashtezakonshem.Permbajtja e tij eshte e tille sa qe nuk mund te shfletojme asnje faqe te tij e te mos gjejme parime, te cilave dhet tu permbahen, pa dallim, te gjithe njerezit.Kjo permbajtje ofron ligje,parime dhe rregulla gjitheperfshirese qe i pergjigjen nevojave te njeriut,ne cdo situate jetesore.


Johan william draper per profetin a.s
I cfaredo forme qe te jete mendimi une per Muhamedin, jemi te detyruar te pranojme se Kur'ani , ne pikepamje te radhitjes dhe te zbritjes, eshte nje veper e mrekullueshme, e cila te habit.Gjuha e Kuranit dhe mendimet e tij jane te ndryshme nga gjuha e mendimit tone,por te mohosh vleren e pakufishme te tij, madheshtine e lartesise dhe ne shume pikepamje bukurine e tij,dhuhet te jesh i pamend dhe i pa arsyeshem.

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free