Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Hixhabi dhe civilizimi.

Kur u pyet për hixhabin {mbulesën} e saj nga gazetarët dhe se si ajo nuk është në përpjestim me nivelin e saj te intelektit dhe edukimit, ajo u përgjigj:

"Njeriu në kohët e lashta ishte pothuajse lakuriq, dhe kur evoluoi me intelektin e tij ai filloi të veshet me rroba. Ajo cfarë unë jam sot dhe ajo që unë kam veshur përfaqëson nivelin më të lartë të mendimit dhe qytetërimit që njeriu ka arritur ndonjëherë, dhe kjo nuk është regresive. Zhveshja e rrobave përsëri është regresive dhe të kthen në kohët e lashta''
[Nobelistja e cmimit Laureat nga Jemeni - Tawakul Karman]


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free