Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Mos u beni si gjeli

Një ditë, gjeli vuri re një kafshë duke u ushqyer me jashtëqitjen e saj. Kjo, ia shtonte energjitë dhe forcën. Me vete gjeli mendoi:”Ide shumë e bukur.” Kështu filloi dhe ai të ushqehej me jashtëqitjen e kafshës në fjalë, e për rrjedhojë forcat dhe energjitë filluan ti shtohen ditë pas dite.
Që ditën e parë, ai u ngjit në degët e pemës më të lartë në pyll. Çdo ditë që kalonte gjeli ynë bëhej më i fortë se kurrë, duke u ngjitur lart e më lart në degët e pemës. Pas një muaji, ai u ngjit në majën e pemës më të lartë të pyllit.
E kur u ngjit në majë të pemës, ishte krejt e lehtë të vihej re nga gjahtarët. Me të vënë re njëri prej tyre, e shënjestroi me çiften e tij dhe me një të shtënë e përplasi përtokë.
Morali: Gjërat e liga dhe pislliqet mund të ngjisin në majë, por nuk të mbajnë atje për një kohë të gjatë.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free