Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Nuk eshte kollaj me qene Evlija

Tregohet nje histori domethenese lidhur me dy vellezer.Njeri ishte kepucar e jetonte ne qytet,ndersa tjetri ishte coban dhe jetonte ne mal.Vellai coban ishte evlija.Per kete arsye kur vinte ne qytet,e fuste qumeshtin ne nje rize dhe ia sillte vellait ne dyqan dhe e varur ne nje gozhde.Riza nuk e rridhte qumeshtin pasi ai ishte evlija dhe evlijave u ndodhin mrekulli.Ne nje prej ketyre diteve,shkon vellai evlija me pa vellain ne dyqan dhe si perhere kishte sjelle rizen me qumesht te cilen e var ne gozhde.Mbas pak ne dyqan hyn nje zonje shume e bukur.Ketij evlijaut i luajti zemra kur pa zonjen dhe pikerisht ne ate cast qumeshti filloi te rridhte nga riza.Kepucari e kuptoi se si ishte puna dhe i tha vellait te vet:"Or vlla,asht kollaj me qene evlija ne mal, po kush eshte evlija ketu..!"


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free