Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Si te flasim

Flisni bute ( Kuran, 20;44)
Flisni me Drejtesi ( Kuran, 6;152)
Dhe thoni vetem te verteten ( Kuran, 33;70)
Flisni ate qe eshte me e mira ( Kuran, 17;53)
Flisni me miresjellje ( Kuran, 17;23)
Shmanguni nga fjalet e kota ( Kuran, 20;44)
Silluni mire me prinderit, te afermit, jetimet dhe te varferit ( Kuran, 2;83)
largohuni prej fjaleve te rreme ( Kuran, 22;30)
Mos e spiunoni  dhe mos e pergojoni njeri-tjetrin ( Kuran, 49;12)
Jini te durueshem, te sinqerte dhe te devotshem ( Kuran, 3;17)
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free