Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

E domosdoshme te kesh shoke ?!

Nuk është e domosdoshme të kesh shumë shok që të jesh personalitet i njohur.

Luani ecën i vetëm..

Delja ecën me grupin e saj…

Gishti tregues,i mesëm,i unazës dhe i vogli, të gjithë janë afer njëri tjetrit,
ndërsa gishti i madh është larg tyre.

Është çudi që gishtat e tjerë nuk mund të bëjnë asgjë pa ndihmën e gishtit të MADH.
Provo të shkruash apo të rregullosh pullat e rrobave pa ndihmën e gishtit të madh.

Prandaj kuptoje se, nuk është domethënëse të keni shumë shokë rreth jush,
mirëpo më e rendësishme është se cili prej tyre është më i dashuri
dhe më i dobishmi per ty edhe nëse është shumë larg teje...

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free