Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Vlera e femrës

Nëse femra është pronare e moralit atëherë ajo vlerësohet me = 1. Nëse ajo posedon bukuri atëherë i shtohet vlera e saj me një zero = 10 Nëse ajo është e pasur atëherë i shtohet vlerës së saj edhe një zero = 100 Nëse ajo posedon autoritet familjar atëherë vlerës së saj i shtohet edhe një zero = 1000 Dhe nëse ia largojmë numrin një [1] (moralin) atëherë vlera e saj do të mbetet [ 000 ] , dhe kështu ajo mbetet e pavlerë. Një dite ishte pyetur një profesor i matematikës për vlerën e gruas ?! Dhe Ai u përgjigj: Morali është vlera e femres, stolia më e bukur e saj, nëse ajo atë e humb, stolit tjera nuk i bëjnë dobi. Ka thënë i dërguari i Allahut Muhamedi [paqja e Allahut qoftë mbi të] : " Nuk ka ndonjë gjë më të rënd [ që peshon ] në peshore [ ditën e gjykimit ] se sa morali i mirë " [ Transmeton Imam Ahmedi v.6 fq. 461 nr. 27557 ]
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free