Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Shtatë mirësi të heshtjes

1. Adhurim, pa u lodhur fare

2. Zbukurim, pa u stolisur fare

3. Autoritet, pa pushtet (imponim)

4. Kala-mburojë, pa mur

5. Nuk ke nevojë t’i kërkosh ndjesë a falje askujt

6. Mbulim i të metave të injorancës dhe, e fundit,

7. Pejgamberi [alejhis salatu ves selam] ka thënë: “Kush e beson Allahun e Madhëruar dhe Ditën e Fundit, le të flet mirë, ose le të heshtë!”

 

Sedat Islami
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free