Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Behu edhe ti si milingona

Behu si milinona,e cila eshte shembulli i vendosmerise.Ajo rrezohet 100 here nga nje peme,megjithate nuk dorezohet derisa te ngjitet,pa u merzitur dhe pa u deshperuar!Behu si bleta,e cila merr ushqim te paster dhe ben pune te paster !!!