Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Krijimi i universit

Mrekullite e Kur'anit-Krijimi i universit.

Ai eshte krijuesi fillestar i qiejve dhe i tokes(pa pasur asnje shembull)..''(El-En'nam 101)
Perfundimi,ne te cilin ka arritur astrofizika sot,eshte se i tere universi,se bashku me dimensionet e lendes dhe teohes,erdhi ne egzistence si rezultat i nje shperthimi te madh,i cili ndodhi menjehre.Ky fenomen i njohur me emrin''Big Beng'',vertetoi se universi ishte krijuar nga asgjeja si rezultat i nje shperthimi ne nje pike te vetme.Qarqet shkencore moderne jane  te nje mendimi ne lidhje me faktin se Big Bengu eshte i vetmi shpjegim i arsyeshem dhe i vertetuar i zanafilles se universit dhe i menyres se krijimit te tij.Para big bengut,lenda nuk egzistonte.Nga kjo gjendje mosekzistence,ne te cilen as lenda,as energjia,madje as koha nuk egzistonin-dhe kjo mund te pershkruhet vetem ne menyre metafizike-arrijme ne
 perfundimin se lenda,energjia dhe koha jane te tera te krijuara.Ky argument eshte nje nga zbulimet e fundit te fizikes bashkekohore,i cile eshte shpallur ne Kur'an 1400 vjet me pare.Aparaturat e ndjeshme ne bordin e satelitit hapesinor COBE,i cili u leshua nga Nasa me 1992,arriti te kapte dukshem pjese te mbetura te Big Bengut.Ky zbulim sherben si deshmi per big bengun,i cili eshte shpjegim shkencor i faktit se universi u krijua nga asgjeja.

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free