Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Balli genjeshtar

Allahu i Madhëruar thotë në Kur’anin e shenjtë:

 balli genjeshtar“Balli rrenacak, gënjeshtar” (El Alak 16).

Keti Mur autore e një libri për anatominë e trupit thotë se, vetëm në 50 vitet e fundit është bërë e njohur funksioni i pjesës ballore të trurit. Ajo pjesë është përgjegjëse për kontrollin dhe orientimin e sjelljes së njeriut.

Zgjedhja e sjelljes së njeriut buron nga pjesa ballore e trurit. Nëse njeriu do të gënjejë vendimi del prej atij vendi. Nëse do të gabojë, vendimi del përsëri prej atij vendi. Këtë fakt Kur’ani e pohon para 14 shekujsh, kohë në të cilën nuk ekzistonte as mundësia më e vogël për zbulimin e tij.

Keti Mur, në një konferencë të zhvilluar mbi të zbulimet shkencore thotë ndër të tjera, se pjesa ballore e trurit është qëndra e kontrollit të sjelljes së njeriut dhe e kafshëfe.

 Ndërsa Allahu i Madhëruar thotë: “Nuk ka gjallesë që Allahu nuk do ta marrë për balli”(Hud 56), pra nuk thotë koka apo qafa, por balli. Njerëzimi i njohi këto të vërteta tani kur eksperimantoi mbi to.


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free