Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

LGBT Në Histori

S'jane skulptura vepra arti, por LGBT-të e dikurshem.Pas paralajmerimeve te shumta nga Zoti, e perjetuan denimin.
Keto pamje jane lene si argument dhe mesim per LGBT-të e ardhshme.

82. Kur erdhi urdhri ynë, Ne përmbysëm të gjitha ato (fshatrat e tyre) duke kthyer çdo gjë nga lart poshtë,
dhe mbi ta, reshëm gurë të fortë pa ia nda. 83. (gurë) Të shënuar te Zoti yt. Ai (vend) nuk është larg zullumqarëve.(11-Hud)


POPUJT E ZHDUKUR 1, DOKUMENTARPOPUJT E ZHDUKUR 2, PERFUNDIMI I FARAONITThis website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free