Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Leter nga Shejtani

Të kam parë dje që kur ke filluar punët tua të përditshme.Je zgjuar pa u gjunjëzuar për t'a falur Sabahun.Them sinqerisht, ti as që ke thënë Bismilah para ngrënjës së ushqimit, dhe as që e ke falur Jacinë para se të flesh.Ti je aq jofalenderues,unë këtë e pelqej për ty.Unë nuk mund ta përshkruaj se sa i lumtur jam që ti nuk e ke ndryshuar mënyrën e jetesës,Budalla, ti je i imi.Mbaje ne mend, unë dhe ti kemi kaluar mirë me vite,dhe unë akoma nuk të dua (të urrej).Them sinqerisht, unë të urrej ty, sepse e urrej Allahun.Unë vetëm po të shfrytëzoj që të jem i barabartë me Allahun. Ai më nxorri nga parajsa,dhe unë do të të shfrytëzoj ty sa më gjatë që është e mundur për t'iu hakmarrë.E sheh, budalla, ALLAHU TË DON TY dhe AI ka plane të mrekullueshme për ty.
 Por ti mua ma ke dorëzuar jetën tënde, dhe unë do të ta bëj jetën tënde ferr për të jetuar.
Në atë mënyrë, ne prap do të jemi sëbashku.
 Kjo me të vërtet do ta lëndoj Allahun.
 Duke t'u falenderuar ty, unë me të vërtet po i tregoj Atij se kush është shef në jetën tënde me gjithë castet e mira që ne kemi kaluar.
Ne kemi ofenduar njërzit,kemi vjedhur,gënjyër,duke u bërë hipokritë,duke bërë mekate,duke ngrën tepër, duke treguar shaka të ndryera, duke përgojuar, duke qenë gjykues, duke i tradhëtuar njërzit, nuk respektuam të rriturit dhe ata në pozita udhëheqëse, nuk kemi patur respekt për xhamitë, dhe kemi pas qendrime të këqija.
 SIGURISHT që ti nuk do t'ia kthesh shpinën këtyre punëve.Eja, budalla, të digjëmi sëbashku përgjithmonë.Unë kam plane shumë të mira për ty.
 Kjo është vetëm një letër mirënjohjeje nga unë për ty.Dua të të them 'FALEMINDERIT' që më ke lejuar të t'a shfrytëzoj shumicën e jetës tënde të marrë.
 Je aq i mashtruëshëm...
po me vjen per te qeshur me ty.
 Kur je shtyrë për mekat, ti ke qeshë HA HA HA, më ke mërzitur.Mëkati ka filluar ta marr shpërblimin e vet në jetën tënde.Ti dukesh 20 vjet më i vjetër, dhe tash, unë kam nevojë për gjakë të freskët.
 Kështu që vazhdo dhe mësoju fëmijëve se si bëhet mekati.E gjitha qka duhet bësh është të pish duhan, të pijhesh, ose pi gjatë rinisë, gënje, rreziko, përgojo, kurvërohu, dhe jeto duke u bërë sa më vetjak.Bëje këtë në prani të fëmijëve dhe ata do ti bëjnë ato. Fëmijët jani asi soji.
 Mirë, budalla, tash më duhet të të lëshoj.
Unë do të kthehem pas pak sekondave që prap të të joshi.  Sikur të ishe i menqur, do të ikje diku, që të pendohesh për mëkatet tuaja, dhe jeto për Allahun me atë pak jetë që të ka mbetur. Nuk është natrya (puna) ime që t'a paralajmëroj askë, vetëm se të jem moshatari i yti që të fus në mëkate, kjo është duke u bërë pak qesharake.
Mos më keqkupto, unë akoma të urrej.
 E TËRA ËSHTË QË TI TË MBETESH NJË BUDALLA MË I MIRË PËR ALLAHUN.
 PS: Nëse më dashuron mua, ti nuk do ta ndash këtë letër me të tjerët.


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free