Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Rruga e Mbretit

 Nje mbret ndertoi nje rruge te madhe per banoret e mbreterise se tij. Para se te hapej , mbreti vendosi te organizonte nje gare . Keshtu prej varteseve te tij ftoi shume nga ata qe ai deshironte te merrnin pjese . Kush do te fitonte garen, do te kishte si shperblim nje qese me florinj. Gara filloi dhe cdonjeri prej tyre , ku arrinte ne fund , i ankohej mbretit per nje kapice guresh qe kishte bllokuar rrugen ne njerin krah . Njeri prej pjesemarreve , i cili erdhi i fundit , ishte keputur fare , dhe rrobat i ishin bere pise. AI iu afrua mbretii dhe i tha : U ndala diku rruges per te pastruar nje turre guresh qe kishte bllokuar rrugen . Mirepo , poshte tyre , gjeta kete qese me florinj . Mund t'ia ktheni atit qe i ka humbur ? Mbreti u pergjigj : Jane te tuat . Oh jo - tha udhetari . Nuk eshte e imja . Anjehere ne jeten time nuk kam pasur kaq shume para . Ti je ,ti - i tha mbreti, ti i ke fituar kete sasi ari , sepse e kalove proven . Ai qe e cen me mire ne rruge , eshte ai qe ua lehteson rrugen atyre qe vijne pas .Kujtojini keto fjale te urta gjate udhetimin tuaj ne jete !!


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free