Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

VIDEO

Nëse nuk mund t'ë shikoni videot më poshtë,
për të parë të njëjtat video dhe jo vetëm, klikoni këtu <<<

Njeriu i pangopur

Madhështore:Universi, sa të vegjël që jemi

Krijimi i njeriut:Video e mrekullueshme

>>> Në këtë kanal do të shihni Hytbe dhe Ligjërata nga më të bukurat <<<

Rrëfim interesant për Kur'anin


Universi sipas Biblës dhe Kur'anit

www.ligjerataislame.com

Islami në rritje: Fitorja paqësore e muslimanëve

>>>Kanali XfredomfighterX <<<

Heqja e pengesave nga rruga(video mesazh)

Nuk ka moment në Tokë pa ezan

Mirësjellja dhe efekti i mrekullueshëm i saj

Eksperimenti i orizit dhe forca e mendimit

Fuqia i takon vetëm Allahut

Mrekullia te zogjtë që flasin

Ungjilli i vërtet i Jezusit

Cili ishte Jezusi në të vërtet

Arroganca, karakteri i Shejtanit

Jeruzalemi, qyteti i Profetëve

Shenjat e ditës së fundit


Përgjigje nga Kur'ani 1

Përgjigje nga Kur'ani 2

Përgjigje nga Kur'ani 3

Mrekullia e Krijimit të njeriut

Mjeshtëria e Allahut në ngjyra

Krijimi i Universit

Gjunjëzimi i Evolucionit

Fatkeqsitë që solli Darvinizmi për njerëzimin

Arkitektura në natyrë

Allahu njihet përmes arsyes

Sekreti mbi materien

Vështirësite dhe sprovat e të Derguarit a.s

Një thirrje për bashkim Islam

Pamja e jashtme e Profetit a.s

Përshkrimi i Xhenetit 1/2

Përshkrimi i Xhenetit 2/2

Nuk është rastësi

Udhëtimi i mahnitshëm i Salmonit

Krijesat e habitshme

Kamuflazhi dhe sjellja inteligjente te kafshët

Vetëm dashuria mund ta mposht terrorizmin

Vlerat e shkëlqyera morale të besimtarëve

Planet i mrekullueshëm 1/2

Planet i mrekullueshëm 2/2

Popujt e zhdukur 1

Popujt e zhdukur 2 (përfundimi i Faraonit)

Zgjidhja, vlerat e Kur'anit

Teknologjia është dhuratë prej Zotit

Mjekësia e profetit Muhamed (paqja e Zotit qoftë mbi të)

Misteret e thellësive

Meka, nëna e qyteteve dhe Kabba e shenjtë

Lutjet e Profetit a.s në Hadith

Kurrë mos harro

Kur'ani prinë rrugën drejt shkencës

Kalorësit e Tempullit

Biomimetika, teknologjia imiton natyrën

Dokumentar rreth fakteve të Krijimit

Bota e akullit

E fshehta e sprovës

E vërteta e jetës së kësaj bote

Emrat e Allahut

Filozofia cioniste dhe Izraeli

Islami, drita që ndriçoi botën

Islami denoncon terrorizmin

Mrekullitë e Kur'anit

Mrekullia te zogjtë

Mrekullia te milingona

Mrekullia te frymëmarrja

A është Islami zgjidhje për njerëzimin ? (ligjëratë fantastike)