Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Urtesia qe me cuditi

Ullirin kur e shtrydhim, na dhuron vajin e pastër. Pemët kur i shtrydhim, na dhurojnë lëngun më të shijshëm. E nëse ndien se jeta po ta shtrydhë trupin me vështirësitë e sa dhe zemrën me dhimbjet e saj... Mos u hidhëro! Ai është Allahu. Dëshiron që nga ti të nxjerrë më të mirën, ëmbëlsirën tënde: Besimin, në mënyrë që të fitosh mirësitë e Tij, pra përgatitu me Durim. Nëse Allahu të privon nga diçka që e do, mos u hidhëro, sepse po ta dije se si i udhëheq Allahu punët tuaja, do te shkrihej zemra juaj nga Dashuria ndaj Tij.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free