Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

beje te duhuren,leri te tjeret te thone cte duan

Një njeri u ul në një qoshe të një restoranti, nxori një fletore të vogël me një laps dhe filloi të shkruante.
 
Plaka mendoi se ai po i shkruante letër nënës së tij...
Adoleshenti mendoi se po i shkruante letër të dashurës së tij...
Fëmija mendoi se ai po vizatonte...
Tregtari mendoi se ai po bënte bilancin...
Nëpunësi mendoi se ai po llogariste borxhet...
E shihni,
Të gjithë njerëzit i interpretojnë lëvizjet, gjestet dhe veprimet tona sipas mënyrës së tyre. Ata na vlerësojnë nga perspektiva e tyre.
Andaj,
Mos i bëni padrejtësi askujt
Mos përgojoni askënd
Mos iu depërtoni njerëzve në qellimet e tyre.
Bëje të mirën, të duhurën, sepse nuk do të shpëtosh nga fjalët e tyre, qofsh edhe me kurorë ari në kokë.

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free