Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Kush eshte magjia e lejuar

A e dini kush eshte magjia e lejuar?Eshte ajo qe roberon zemrat e njerezve dhe e hijeshon njeriun.Ajo eshte buzeqeshja.Ebu Umame ka thene:"I derguari i Zotit me buzeqeshte sa here qe me shihte, derisa fillova ta dua".