Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Si u ngjit molla në pemë.

Kur molla ra nga pema,zgjoi kureshtjen e dikujt,i cili me vone na solli ligjin e gravitetit.Por para kesaj shtrohet nje pyetje e rendesishme:Valle,si u ngjit molla  ne peme ? Le ta fillojme historine tone qe nga fara.Ajo eshte energji potenciale dhe nje kompleks perceptimesh rreth nje realiteti te ardhshem.Kjo fare ruan te gjithe elementet qe i nevojiten,si dhe aftesine per te ndervepruar me mjedisin e pershtatshem ne momentin e duhur.Keshtu, ajo transformohet nga nje energji,ne nje realitet te prekshem.Ajo i misheron dhe i trupezon te gjithe imazhet dhe informacionet e depozituara rreth trungut,degeve,luleve dhe frutave.Ajo ndervepron me kushtet mjedisore,me dheun,ujin,diellin dhe ajrin,me qellim qe rrenjet t'i leshoje thelle ne toke,ndersa deget t'i lartesoje lart ne qiell.Ajo e shfrytezoi aktualitetin perkates,madje e pasuroi,duke realizuar objektivin e saj,prodhimin e frutave te fresket te molles.Keshtu ajo pervec shijes, u jep krijesave perreth bukurine,shpresen dhe energjine.Perse nuk i mbjell idete dhe perceptimet e tua ne token e aktualitetit,per t'i dhene botes hijeshi dhe dobi ?!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free