Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

pengesat gjate rruges

Pengesat gjate rruges disa i shohin te pakapercyeshme, e disa si nje mundesi per tu ngjithur lart...

Asnje nuk mund tu fyeje apo t'iu lendoje pa lejen tuaj.Nje nga celesat e arte drejt lumturise dhe suksesit eshte menyra si i interpretoni ngjarjet qe ndodhin para jush.Njerezit me te sukses'shem jane mjeshter te interpretimeve.Njerezit qe kane arritur majat, kane te zhvilluar ne vetverte aftesine qe ndodhite negative ose dekurajuese t'i interpretojne si sfida pozitive,te cilat do ti ndihmojne per tu rritur dhe per tu ngjitur me lart drejt shkalleve te suksesit.Nuk ka pervoja negative,por vetem eksperienca te cilat ndihmojne ne zhvillimin tuaj dhe ju forcojne karakterin qe te mund te ngjitni lartesi te tjera.Nuk ka deshtime por vetem mesime.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free