Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Shejtani dhe femra

Tregohet se shejtani i ka thënë femrës: “Ti je gjysma e ushtrisë sime, ti je shigjeta ime me të cilën gjuaj e nuk gaboj; ti je sekreti im që të dërgoj aty ka kam nevojë të kryejë ndonjë punë”.