Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Kur pushtuesi pushton 2

Konfuzion dhe shpëlarje të trurit shkakton

Pasi që mjetet e dezinformimit i morën dhe ende i kanë në dorë, konfuzion dhe shpëlarje të trurit shkaktuan.

Të mirrës, na mësuan me i thënë e keqe, e të keqes e mirë.

Mikut me i thënë armik, e armikut mik.

Të vërtetës gënjeshtër, ndërsa gënjeshtrës e vërtetë!!!

Propaganda antiIslame e ka bërë këtë.

Me që fituan , te ne dhe në botë alencat antiIslame, antimuslimane.

 

Prandaj dy mendime për çdo çështje

Mashtrimi ka bërë që të kemi së paku dy mendime për çdo çështje.

Mendimi i mashtruesëve dhe mendimi i atyre të cilët e din të vërtetën.

Shaban Polluzha ishte atdhetar, por na mësonin për tradhtar.

P.Osmane ishte mike dhe aleate me shqiptarët muslimanë, me të gjithë muslimanët, dhe paqësore me të gjithë jomuslimanët, por Alencat anti Islame na paraqitën për armike.

Meqë aleancat anti Islame përmbysën alencën e mulsimanëve.

Kështu ishte atëherë dhe kështu është edhe sot.

 

Prandaj dy shpjegime

Varësisht nga burimi i informatave

Shpjegime besimtare dhe  shpjegime ateiste e politeiste.

Shpjegime Islame dhe shpjegime krishtere e hebreje.

Shpjegime Islame dhe shpjegime antiIslame.

Shpjegime nga ana e armiqëve dhe nga ana e miqëve.

Për të gjitha çështjet dhe në të gjitha lëmitë !

Shpjegime kombëtare dhe antikombëtare.

Shpjegime të vërteta dhe shpjegime mashtruese.

Pra shpjegimet atesite, politesite, krishtere, hebrenje, të mashtruesëve, antikombëtare, të revolucionarëve janë shpjegime për ta e jo shpjegime për të gjithë shqiptarët .

Ata mund të thonë psh.se Isa a.s. është zot, se është djali i zotit, por ne muslimanët e dimë se ai është njeri- pejgamber. Ata mund të besojnë në trinitetin, por jo ne.

Ata mund të thonë se Islami është fe e dhunës e prapambeturisë, por ne themi se Islami është fe e paqës, e diturisë, e shkencë, dhe e përparimit. Ata na thonë se Islamin e kemi pranuar me dhunë, ne themi se Islamin e kemi pranuar me dëshirë.

Ata mund të thonë se ne jemi me bishta, dhe jemi qej, por ne e dimë se kush jemi.

Ata mund të shajnë P.Osmane, por ne jo.

Ata mund të akuzojnë dhe të shpifin për Sulltan Abdyl Hamidin e II-të, por ne jo.

E kështu me radhë. Për mijëra gjëra.

Meqë, ata kanë  besimet, mësimet e tyre, bindjet e tyre, botëkuptimet e tyre, mënyrën e jetesës së tyre dhe të vërtetën e tyre, ndërsa ne shqiptarët musliman i kemi  besimin tonë, botëkuptimet tona dhe të vërtetën tonë. Për çdo gjë.

Ata le t’i mbjanë të tyret ne i mbajmë tonat.

Ajo çka është e “ vërtetë”, e mirë, e dobishme për ata, nuk është edhe për ne shqiptarët muslimanë.

Pra, duhet pasur kujdes se nga cili burim i informatave e kemi diturinë!

Nga burimet kombëtare apo antikombëtare, nga burimet islame apo antiIslame.

Meqë mund të jeni shqiptar, por me burime të informatave nga antikombëtarët,  dhe mund të jeni shqiptar musliman, por me burime të informatave nga antimuslimanët!!!

Kuptohet pse pra!

 

Prandaj nuk mund të jenë të njejtë

Ateistët, komunistët, të krishterët, hebrenjtë, muslimanët etj., secili pra i kanë besimet e tyre, miqtë e tyre, mësimet e tyre, botëkuptimet e tyre.

Dallohen në mes veti në mësimet në filozofi, në histori, në fe, në politikë, në ideologji, në  kulturë, në mënyrën e jetesës, etj.,etj.

Prandaj, kuptohet që nuk mund të jenë të njejtë të gjithë.

Dhe as miku dhe as armiku nuk është i përbashkët për të gjithë.

As e vërteta.

Komunistët shqiptar, serb, grek, rus, bizantinas, ishin vllëzër në mes veti. Armiq ishin të tjerët.

Besimtarët dhe pabesimtarët janë ndarë.

Karagjorgji me prejardhje shqiptare me Kondo Binbashin shqiptarë nga Epiri, të dy  ortodoks, së bashku me serbët kanë vra shqiptar muslimanë, boshnjak dhe turq në Kalanë e Beogradit në ditën e Bajramit të vitit 1806.Sepse i kanë konsideruar armiq.

Bogdani, së bashku me serbë, katolikë dhe me austriakët, me 1689 e kanë  kallur  Shkupin, kryeqendrën e tërë shqiptarëve.Këta pra ishin armiq të shqiptarëve muslimanë.

Shqiptarët ortodoks të jugut të shqipërisë, së bashku me ortodoksët grekë vranë shqiptarët muslimanë dhe shpërngulën çamët dhe të gjithë shqiptarët tjerë.Këta ishin me grekë sepse ishin vllëzër me grekë. E ishin armiq me shqiptarët muslimanë.

Skenderbeu , kur falcifikoi fermanin, posa erdhi në Krujë, iu shpalli luftë të gjithë shqiptarëve muulsimanë në emër të kryqit kundër gjysmë hënës dhe urdhëroj shqiptarët muslimanë ose të kthehen në të krishterë ose i pret vdekja!!!

Kështu iu bë edhe muslimaneve të Spanjës.

Dhe shqiptarëve muslimanë të Malit të Zi, nga shqiptarët ortodoks të Malit të Zi. Mark Milani ishte shqiptar, por luftoi kundër shqiptarëve muslimanë.

Shaban Polluzha ishte atdhetar i madhë për shqiptarët, por armik ishte për komunistët, për serbët, edhe për shqiptarët komunist të Kosovës dhe për shqiptarët e Shqipërisë të cilët kishin ardhur të vrisnin shqiptar në Kosovë.

Edhe për njëmijë çështje tjera është njejtë.

 

Lansuan njëmijë mësime mashtruese

Prandaj, gjeneratat e klonuara një e dinë e njëqind nuk i dinë për njëmijë çështje.

Me që na kanë përzi trurin. Me që e kanë përzier gënjeshtrën me të vëretën.Mësimet mashtruese me mësime të vërteta. Mësimet pozitive me mësimet negative.

Për mijëra gjëra. Psh.:

Për ZOTIN, për Librat e ZOTIT, për Isanë a.s., për Merjemen, për trinitetin,  për Saulin- Pavlin, për fenë Islame, për Pejgamberët, për përhapjen e Islamit, për marksizmin, iluminizmin, renesansën, humanizmin, kryqëzatat, inkuizicionin, revolucionet, komunizmin, demokracinë, socializmin, globalizmin, xhon turqit, për Titon, Leninin, Stalinin, Nolin, Avni Rustemin, Enverin, Niksonin, Bushin, Kastron, Gadafin, mbretërit Hasanin, Hysenin, Saudin, Milloshin, Sadamin, Obamën, Kofi Ananin, Skenderbeun, Bogdanin, Terezen, Rugovën, rrënjët tona, rilindasit, kryengritjet fshatare, kryengritjet punëtore, kryengritjet rinore, Robespierin, Danteon, Rusoin, Maltusin, Volterin, Niçen, Frojdin, Ajnshtajnin, Marksin, Engelsin, Darvinin, Llokun, Perandorinë osmane, Abdyl Hamidin e II-te, masonët, Janullatosin, Ali shukriun, F.Hoxhën, Ahmedinexhatin, Ataturkun, Kastron, Kolombon, Ibrahim Temon, I.Qemalin, H.Prishtinën, gripin e derrave, sarsin, sidën, patriotët apo tradhtarët, për mësimet në filozofi, sociologji, në religjion, në histori, në politikë, për flamurin  e Bizantit, stemën e njejtë, rolin e partive dhe të zgjedhjeve,  për vrasjen e Kenedit, për Rambujenë, Kumanovën, LDB, Hitlerin, Holokaustin, për 11.shtatorin, vetëvrasjen e Mehmet Shehut, për Ali Pashë Tepelenën, për Betejën e Kosovës, për vrasjen e Sulltan Muratit, për Mojsiun e Kadarenë, për vllazrim bashkimin dhe Ittihad ve teraki, për zbulimin e Amerikës më 1492, për Homeinin, qeveritë kukulla të të gjithë qeverive të botës dhe qeverive tona, për parullat mashtruese liri, barazi, vllazëri, për liritë dhe të drejtat e njeriut, çmimin Nobel, El Baradejin, për, euro-n, për paret, për bankat dhe ekonominë e lirë, për 1981-shin,1912-tën, 1878-tën, 1997- tën, Nanon, Berishën, Lidhjen e Prizrenit, demonstratat, luftërat çlirimtare, 1999-tën, për liderët tanë të sotëm,  për liderët dhe lëvizjet anti antikombëtare e që janë quajtur kombëtare, për liderët dhe lëvizjet antiislame e që janë quajtur islame, për Irakun, Afganistanin, për Al-Kaidën, për Bin Ladenin, talibanët, jomedhhebizmin, Palestinën, Hebrenjtë, për Amerikën dhe Rusinë, për qeveritë antipopullore, për kolonizimet dhe plaçkitjet e botës,  Kombete e Bashkuara, Këshillin e Sigurimit dhe pesë shtetet e te drejtës së Vetos, për ..etj., etj.!!!

Prandaj truri është shtrembëruar!

 

Prandaj e themi të kundërtën

Pra, nën ndikimin e këtyre mësimeve mashtruese, edhe ne tani e themi të kundërtën.

Në realitet, ne vetëm përsërisim verbërisht mësimet që ata na kanë mësuar dhe që atyre iu konvenojnë !

Prandaj  u madhëruan  heronjtë antimusliman e antishqiptar të cilët luftuan kundër shqiptarëve – për antishqiptar, kundër Islamit – për kryqin, kundër kombëtarëve për ateizmin dhe komunizmin. Etj.

Prandaj ngjarjet që u bënë në emër të Islamit dhe kombit i shndëruan në aksidente,

ndërsa fitoret dhe sukseset e shqiptarëve muslimanë dhe të tërë shqiptarëve i paraqitën  si  humbje!

Prandaj, humbjet e shqiptarëve dhe fitoret e krishterëve, të komunistëve dhe të tjerëve i shndëruan në fitore të shqiptarëve!

Prandaj, idetë, ideologjitë dhe lëvizjet  antikombëtare i pranuan si kombëtare, si psh. komunizmin, ateizmin, revolucionin xhon turk, revolucionet tjera, etj.

Prandaj, letrarët anti shqiptar dhe antimusliman i mësuam për kryeletrarë ndërsa letërsinë e tyre për kryeletërsi !!!

E kështu me radhë.

Prandaj të rinjtë e klonuar ( edhe pse janë nga familjet muslimane) injorojnë dhe  shajnë autoritetet e vërteta, diturinë e vërtetë, dijetarët e vërtetë dhe pasardhësit e dijetarëve të vërtetë. Meqë janë të klonuar nga mësimet mashtruese.

Prandaj, këta të “ditur” të klonuar, nën ndikimin e mësimeve të armiqëve, shanin Shaban Poplluzhën për të lavdëruar  antishqiptarët, shanin Islamin për të lavdëruar antiIslamin, shanin turkun dhe muslimanët tjerë për të lavdëruar antiturqit dhe antimuslimanët, shanin lindjen edhe kur kishte shumë vlera  për të lavdëruar perëndimin edhe kur ka shumë antivlera etj., etj.!!!.

Prandaj e pavërteta, anti vlera dhe e keqja është përhapur dhe po përhapet aq shumë.

Meqë kuptohet se iu konvenon atyre.

 

Janë lojëra

Prandaj kemi dhe jemi:

Kinse sovran, kinse shtet, kinse kushtetutë, kinse parti, kinse zgjedhje, kinse parlament, kinse qeveri,  kinse dijetar, kinse intelektual,  kinse lider, kinse elitë, kinse akademi, kinse histori, kinse letërsi, kinse patriot, kinse miq, kinse armiq,  kinse ushtri, kinse polici, kinse revolucione, kinse luftë çlirimtare,  kinse mjete te informimit, kinse levizje politike, kinse lëvizje fetare, kinse liri dhe të drejta të garantuara, kinse vlera, kinse moral, kinse kulturë, kinse siguri, kinse qetësi, kinse lumturi, kinse përparim...etj., etj.

Dhe prandaj po zhduken vlerat, në të gjitha fushat dhe në të gjitha lëmitë.

Prandaj po përhapen dukuritë negative me qëllim!

Prandaj po na zhysin në probleme që të fundosemi mirë!

 

Nga kush e keqja pra

Tani dhe që moti, armiqtë e jashtëm që janë të hapur, së bashku me këta armiqë të brendshëm që janë të fshehur (munafikë – dydytyrësha që paraqiten kinse shqiptar, dhe kinse miq) me veglat e tyre të shumta, e kanë në dorë shtetin, pushtetin, qeverinë, parlamentin, ligjet, ekonominë, arsimin, shkencën, të vërtetën, fenë, moralin, kulturën, mjetet e informimit-çdo gjë.

Prandaj që moti çdo gjë shkon keq! Me qëllim.

Dhe të këqijat që i kemi përjetuar dhe i përjetojmë është faji i tyre, e jo i atyre që këta na kanë mësuar t’i akuzojmë!

Meqë këta pra imponojnë të vërtetën e tyre. Meqë në dorë të tyre i kanë të gjitha mjetet dhe mundësitë.

Prandaj, nga këta është bërë shpëlarja e trurit të shqiptarëve muslimanë dhe të muslimanëve të tjerë. Si dhe shpëlarja e trurit të botës.

 

Kush i la prapa

Këta pra (armiqtë e hapur dhe të fshehur) i lanë prapa shqiptarët, muslimanët dhe popujt e botës.

Munafikët – hileqarët që thonë se jemi shqiptar e në realitet janë antishqiptarë, që thonë se për të mirën e shqiptarëve po veprojmë e në realitet  veprojnë kundër tyre,  që thonë se janë muslimanë e në realitet janë antimuslimanë, që thonë se i përkasim popujve por që  veprojnë kundër atyre popujve.

Këta fajin e tyre për prapambeturinë qindra vjeçare dhe gjendjen e mjerueshme të njeriut dhe njerëzisë ia hedhin të tjerëve.

Meqë, këta udhëheqin me fatin tonë, me shtetin tonë, me fatin e botës dhe me shtetet e botës.

Këta pra shkaktuan vuajtje, prapambeturi dhe shkatërruan popuj në emër të popullit!!!


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free