Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

C'do gjë është e mbuluar(e bukur)

Nëse shikojmë dhe meditojmë rreth gjithësisë gjejmë se çdo gjë është e mbuluar.

1- Toka ka shtresën e saj.

2-Frutet e njoma kane mbulesën e tyre.

3- Shpata ka këllëfin e saj.

4- Lapsi pa mbulesë thahet, humb efektin e tij dhe nuk shkruan.

5- Molla, nëse e qëron dhe e lenë të tillë, thahet dhe prishet.

6- Banania nëse e qëron lëvoren e saj dhe e lenë ashtu, kthehet në të zezë.

7- Atëherë pse vajzat tona i mbyllin librat dhe fletoret e tyre? Për ti ruajtur apo ?!

Femra është lule e bukur që të gjithë dëshirojnë ta këpusin.
Andaj e kemi obligim që ta ruajmë me Hixhab-Shami
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free