Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Ler pak kohe qe te te kaloje zemerimi

Njehere Buda po udhetonte nga nje qytet ne nje tjeter me disa prej dishepujve te tij.Gjate udhetimit kalojne prane nje pellgu me uje.Ata ndalojne prane tij dhe Buda i thote njerit prej dishepujve:"Kam etje,shko merr pak uje nga pellgu".Dishepulli shkon te pellgu,por ne ate cast veren nje karroce,qe kalon permes tij dhe e turbullon ujin.Dishepulli mendoi:"Si t'i jap Budes uje te turbullt ! Ky uje nuk pihet".Keshtu ai kthehet dhe i thote Budes se uji ishte turbulluar nga karroca qe kishte kaluar permse pellgut.Pas gjysme ore Buda
i kerkon shokut te tij,te shkoje dhe te shoh mos eshte kulluar uji.Por uji nuk ishte kulluar ende dhe ai kthehet duarbosh.Pas pak kohe Buda i kerkon serish dishepullit,te shkoje te pellgu.Kete radhe uji ishte i paster,prandaj ai mbush nje ene dhe ia con Budes.Buda sheh ujin,pastaj hedh veshtrimin nga dishepulli dhe thote:"E sheh,cfare bere qe te pastrohej uji ? Prite qe ai te kullohej vete dhe me solle uje te paster.Edhe mendja juaj keshtu eshte.Kur jeni te nevrikosur e te turbullt,lini te kaloje pak kohe,sa t'u qartesohen gjerat.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free