Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

perse per te njejten plage qani 100 here

 
 
Një ditë një njeri i urtë e tregoi një shaka.
 
Të gjithë qeshën!
 
Të njëjtën shaka e përsëriti edhe njëherë.
 
Kësaj radhe qeshën më pak se herën e parë!
 
Njeriu i urtë e përsëriti shakanë edhe herën e tretë!
 
Të pranishmit qeshën, mirëpo më pak se herën e dytë!
 
Ai e përsërit shakanë edhe për herë të katërtë.
 
Kësaj radhe askush nuk qesh!
 
Njeriu i urtë buzëqeshi dhe tha:
“Përderisa nuk mund të qeshni për të njëjtën shaka katër herë, atëherë përse për të njëjtën plagë qani njëqind herë?!
 

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free