Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

DALJA E SHTAZËS

Një nga shenjat e mëdha të Ditës së Kijametit është edhe dalja e shtazës prej tokës, e cila do t’u flasë njerëzve në gjuhën e tyre të qartë, të cilën do ta kuptojë çdo njeri i cili e dëgjon. Ajo i informon njerëzit se ata ishin që nuk u kanë besuar ajeteve të Allahut. Kjo shtazë do të dalë në kohë të fundit, atëherë kur njerëzit do të degjenerohen, kur nuk do t’i dëgjojnë urdhrat e Allahut, dhe kur do të devijojnë nga feja e vërtetë. Ajo shtazë do të thotë: Ju njerëz nuk iu keni bindur ajeteve të Allahut. Kjo shtazë do të ketë shkopin e Musasë dhe unazën e Sulejmanit a.s. Me unazën e Sulejmanit do t’ia thyejë hundën jobesimtarit, ndërsa do ta ndriçojë fytyrën e besimtarit me shkop. Kjo për t’u dalluar besimtarët prej jobesimtarëve.

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free