Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Lumturia,ja historia e saj

Përshëndetje ! Unë jam lumturia. Jam pjesë e jetës dhe e atyre që besojnë në fuqinë e dashurisë.
Unë jam e martuar , nuk e dinit ?
Jam e martuar me Kohën .
 
Koha
 
Është përgjegjëse për zgjidhjen e të gjitha problemeve .
Ndërton zemrat , mjekon ato të plagosurat ,fiton mbi trishtimin ...
Ne të dy kemi edhe tre fëmijë :
Miqësinë , Mençurinë dhe Dashurinë...
fëmijë të bukur .
Miqësia është vajza e madhe .Një vajzë e bukur , e sinqertë dhe e gëzuar .Ajo i bashkon njerëzit ,nuk ka asnjë qëllim për të lënduar .
Pastaj vjen Mençuria .Mençuria ,inteligjente dhe me parime morale .Ajo është më afër Kohës , ecin gjithmonë bashkë .
E fundit është Dashuria .
Dashuri - Puthje
Ahh sa në lëvizje më vë ajo !
Është kokëfortë , ndonjëherë dëshiron të jetojë vetëm në një vend të caktuar...dhe herët e tjera thotë që është lindur për të jetuar në dy zemra dhe jo vetëm në një.
Ehh ,Dashuria është shumë e ngatërruar ...
Kur fillon të bëjë dëme , unë menjëherë thërras Kohën , për të mbyllur plagët e shkaktuara nga ajo ...
 
Një njeri më tha një ditë :Në fund çdo gjë rregullohet në një mënyrë apo në një tjetër ..Nëse ato nuk janë rregulluar akoma ne nuk kemi
arritur ende deri në fund .
Prandaj ju them kini besim në familjen time !
Kini besim te Koha !
Kini besim te Miqësia , Mençuria dhe mbi të gjitha te vajza ime Dashuria !
Nëse ju keni besim në to atëherë të jeni të bindur se unë Lumturia do trakas një ditë në derën tuaj !!


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free