Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Syri gjithëparës në Muzikë

Masonët dhe Illuminati, për të treguar pushtetin e tyre, si dhe inkorporimin e tyre në industrinë e filmit dhe të muzikës, vendojnë edhe aty të simbolet e tyre. Këtë e bëjnë në mënyrë shumë precize, saqë popullata dhe ndjekësit e pranojnë atë si diçka e cila është në trend, por nuk e kuptojnë se ato shenja në esencë tregojnë, infiltrimin e këtyre organizatave sataniste në këto industri.
 
Sot në Hollywood dhe në MTV mbulimi njërit sy tashmë është bërë shumë i famshëm. E kjo qartë tregon se këta njerëz janë shërbëtor dhe ushtar të Dexhallit i cili do të jetë me një sy. Këngëtarët dhe artistët të cilët do ti sjellim, janë ndoshta më të njohur për publikun e gjerë, andaj ne vetëm do ti sjellim fotot. Këtu janë këngëtarët më të njohur si Rihanna, Jay-Z, Justin Timberlake, Shakira, Lady Gaga, Seline Dion, Eminem, Busta Rhymes, Nelly Furtado, Christina Aguilera, etj. Shihni vet, dhe jepni konkludim, se vallë a është e mundur që të gjithë këto këngëtar, të jetë e rastësishme që e mbulojnë njërin sy?! Ndoshta disa nuk e dinë se përse e bëjnë një gjë të tillë, e bëjnë të gjithë do ta bëj edhe unë! Por një grup tjetër e dinë shumë mirë se përse e bëjnë këtë shenjë.

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free