Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Kopjimi në Islam

Sa i perket kopjimit ne provime eshte dicka e ndaluar sepse i derguari i Allahut -salallahu alejhi we selem- ka thene: "Ai i cili na mashtron nuk eshte prej nesh", prandaj mashtrimi nuk mund te jete cilesi e besimtarit e perderisa e ke vendosur me vazhdu shkollimin atëherë pergatitu per te.

Kurse sa i perket problemit te kompjimit e lusim Allahun qe te ta fali ate qe ke vepruar perderisa nuk e ke ditur sepse Allahu i Lartesuar thote: "Allahu i fal ato qe kane kaluar" dhe shpresoj qe kopjimi juaj mos te ket qene shkak ne arritjen e dipllomes tuaj, secili duhet qe te pendohet tek Allahu i Lartesuar dhe te punoni me shume ne shtimin e diturise ne ate lemi ne menyre qe ta meritoni ate dipllome dhe shpresoj tek Allahu qe ta kete pranuar pendimin tend.

Tani persa i perket punesimit me ate dipllome mendoj se mund te fillosh pune me ate dipllome por t'i japesh hakun punes ne menyre qe ta vertetosh dipllomen e marre.

Allahu e di më së miri!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free