Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Do të kritikojnë gjithmonë

Do të kritikojnë gjithmonë, do të flasin keq për ty dhe do të jetë e vështirë të takosh dikë të cilit ti pëlqesh ashtu sic je..Kështu që jeto, bëj atë që të thotë zemra. Jeta është si një shfaqje teatri por nuk ka prova fillestare: këndo, kërce, qesh dhe jeto cdo ditë të jetës tënde para se shfaqja të perfundojë pa duartrokitje..