Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Myslimanja gruaja më e pastër mbi sipërfaqen e tokës.

Specialisti i embrioneve: "Myslimanja" gruaja më e pastër mbi sipërfaqen e tokës.

U konvertua në Islam specilaisti i embrioneve Robert Gajlhin, ishte mahnitur nga ajetet Kur’anor që shpjegojnë kohën e pritjes së gruas së shkurorëzuar.Ai ishte i cili kaloi jetën e tij në çështje të cilat sqarojnë gjurmën të cilën e lë burri në gruan gjatë marrëdhënieve intime, ku erdhi në përfundim pas një mundi të madh se ajo gjurmë e cila lihet në gruan prej burrit do të zhduket nga trupi i saj pas tre muajsh.

Ka përmendur gazeta " Egjiptianët" nga Doktor Abdul Basit Essejid – Profesor në laboratorin mjekësor në qendrën popullore në Egjipt se: "Me të vërtetë profesor Robert Gajlhin – udhëheqës i çifutëve në institutin e Albert Ajnshtajnit, specialist në botën e embrioneve – u konvertua në Islam në atë moment kur u njoh me të vërtetën shkencore, dhe me mrekullinë e Kur’anit i cili caktoi periudhën kohore të pritjes së gruas së shkurorëzuar për tre muaj.

Shtoi thënësi se bindja e Robertit ishte me argumente shkencore, të cilat thonë se nga marrëdhëniet intime mes burrit dhe gruas rezulton lërja e gjurmës se burrit tek gruaja, kështu që nëse çdo muaj nuk ka marrëdhënie intime mes atyre dyve zhduket – hiqet - kjo gjurmë prej 25-30% , dhe pas tre muajsh zhduket e tërë gjurma. Kjo do të thotë se pas tre muajsh gruaja e shkurorëzuar mund ta pranoj gjurmën e burrit të ardhshëm.

Kjo e vërtetë e shtyu specialistin për ta bërë një lloj testi në vendin e afrikanëve muslimanë në Amerikë, ku rezultoi se gratë e këtyre muslimanëve e bartin vetëm gjurmën e burrave të tyre, ndërsa rezultati i testit që u bë në vendet e tjera ku supozojnë se gratë posedojnë liri të "plotë" ishte se çdo grua mban në trupin e saj më shumë se një gjurmë prej burrave të ndryshëm, kjo do të thotë se ato bëjnë marrëdhënie më shumë se një burrë.
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free