Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Video: ILUMINATI,Faza finale, me Blue Beam, H.A.A.R.P dhe Chemtrails !

Njohja me disa prej simboleve te masoneve

Kur do te zgjoheni ?
Projekti Blue BeamKonsiracioni Chemtrails