Kjo është e vërteta
Kurani eshte Univers i heshtur,ndersa Universi eshte Kurani qe flet!

Sëmundjet e Zemrës

Sëmundjet e Zemrës 
1.Beson në Allahun Xh.sh por nuk i përmbush obligimet ndaj tij 
2.Thua se e do Pejgamberin s.a.w.s por nuk e pason sunnetin e tij.
3.E lexon Kur'anin por atë qe e lexon nuk e praktikon 
4.Kenaqesh me te mirat qe ka dërguar Allahu xh.sh por nuk i falënderohesh 
5.E pranon shejtanin për armik por nuk lufton kundër tij. 
6.Deshiron te hysh ne Xhennet por nuk punon për te. 
7.Nuk dëshiron te hysh ne Xhehenem por nuk i largohesh. 
8.Beson se çdo qenie e gjalle do ta shijoj vdekjen por nuk përgatitesh për te 
9.I përgojon dhe mundohesh te ju gjesh gabime te tjerëve por i harron gabimet dhe shprehitë e këqija që i ke 
10. I varros te vdekurit por nuk merr mësim nga kjo.
 

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free